Kirjaudu puutarhaprofiiliin

KIRJAUDU SISÄÄN

Rekisteröidy

Rekisteröidy

REKISTERÖIDY

Rekisteröidyttyäsi saat salasanasi sähköpostiisi.
Voit vaihtaa salasanasi kirjauduttuasi.

Unohditko salasanasi? Ohjeet

Syötä joko sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi jotta järjestelmä voi lähettää sinulle salasanasi.

tai

LÄHETÄ MUISTUTUS

Puutarhahaku

Maakunta

Kunta

Luokittelutieto

Lisäpalvelut

Palvelukielet

Listausmuoto

PUUTARHAHAKU

Tarkennettu haku Pelkistetty haku

Päivitä puutarhaprofiilisi


KIRJAUDU SISÄÄN

Unohditko salasanasi?Rekisteröidy
Ohjeet

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Täällä voimme julkaista tietoa ajankohtaisista muista avoimet puutarhat -tapahtumista. Kerro meille ajankohtaisista tapahtumista lähettämällä lyhyt kuvaus ja kuvamateriaali osoitteeseen avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi.
_____________________________________________

Menneitä tapahtumia:KOTIPUUTARHA VERSOO


Kotipuutarha-lehti ja Puutarhaliitto järjestävät toukokuussa uudenlaisen puutarhatapahtuman Helsinkiin, Teurastamon alueelle.

Kotipuutarha Versoo
Kotipuutarhan kevätmarkkinat Versoo 14.5.2016

HEINOLAN OMAKOTIYHDISTYKSEN AVOIMET PIHAT 28.6.2015 klo. 12-16


Heinolan omakotiyhdistys järjestää Avoimet pihat tapahtuman su 28.6. klo. 12-16 , jolloin vietetään myös valtakunnallista Avoimet puutarhat -teemapäivää.

Omakotiyhdistyksen tavoitteena on järjestää Heinolan kesään tapahtuma, joka yhdistää piha-ja puutarha-asioista kiinnostuneita ihmisiä ja mahdollistaa ideoiden ja ajatusten jakamisen asian tiimoilta. Samoin aiheeseen liittyvien paikallisten yritysten tuotteiden esittelyn.

Avoimet pihat-tapahtumaan osallistuvat pihat/tahot/henkilöt/yritykset kootaan yhteen ja laaditaan tiedote tapahtumasta Itä-Häme lehteen ja Heinolan avoimet pihat -facebook-sivuillemme.

Yhteystiedot: mariikka.tuuli a phnet.fi p. 040 8337664 tai kari.k.kauppinen a gmail.com p. 040 5816283 (omakotiyhdistyksen pj.)

PALA MAATA JA TAIVASTA– KUKKIA JA TAIDETTA 27-28.6.2015


Kukkia ja taidetta kotipuutarhoissamme Mikkelissä ja neljättä kertaa!

Tänä vuonna mahdollisuus tutustua kolmeen erilaiseen puutarhaan, niin kaupungissa kuin maalaismaisemassakin. Tapahtumaan vapaaehtoinen ihastelumaksu 2€.
TAVATAAN la-su 27-28.06.2015 klo 12-18 !

Lisätietoja blogeista
http://www.palamaatajataivasta.blogspot.fi
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

HERTTONIEMEN KARTANON HELSINKI-PÄIVÄ 12.6. klo 12-18


Herttoniemen kartano juhlistaa Helsinki-päivää presidentin ja suomenmestarin voimin!

Herttoniemen kartanon Helsinki-päivässä on luvassa runsaasti maanviljelyyn ja puutarhanhoitoon liittyvää ohjelmaa ja toimintaa kaiken ikäisille. Presidentti Tarja Halonen avaa tapahtuman nostamalla stadin ensimmäiset varhaisperunat. Edellisten vuosien tapaan paikalla on hurmaava työhevonen ja suomenmestarikyntäjä Uuras, jonka ohjaksiin innokkaimmat pääsevät aivan itse. Kartanolla vierailee myös Hembölen kotieläinpiha, joka tuo mukanaan vuohia, ankkoja, kanoja, lampaita, kaneja ja aasin. Tiedossa on myös runsaasti puutarhan- ja luonnonhoitoon liittyviä tietosiskuja. Ravintola Juuren kokit loihtivat paikan päällä maistiaisia kauden antimista. Pienimmät pääsevät köröttelemään traktorin lavalla sillä välin kun vanhemmat osallistuvat villiyrttikävelyille tai piipahtavat Knusbacka gård museossa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

OHJELMA
klo 12 presidentti Tarja Halonen nostaa stadin neitsytperunat klo 13 esittelyssä kotipuutarhurin kasvihuoneet ja työkalut klo 14 villiyrttikävely klo 15 tietoisku: citykanat ja mehiläistarhaus klo 16 villiyrttikävely klo 17 tietoisku: citymatokompostointi

Lisäksi kotieläimiä, traktoriköröttelyä, työhevosnäytöksiä ja avoimet ovet Knusbacka gård museossa koko päivän. Ravintola Juuren kokit loihtivat maistiaisia kauden antimista.

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Stadin puutarhurin, Helsingin kaupungin, Herttoniemen kartanon ja Ravintola Juuren kanssa.

Herttoniemen kartano
Johan Sederholmintie 3, 00810 Helsinki (autolla saavuttaessa) Linnanrakantajantie 12, 00810 Helsinki (julkisilla, jalan, Herttoniemen metroasema) Ulkoilmatapahtuma. Osa alueesta ei sovi liikuntaesteisille.

Keskiviikko 12.6.2015 klo 12-18
Tapahtuma on ilmainen.

Lisätiedot. http://www.stadinpuutarhuri.fi, Jan Liesaho, 050-3210223

Jan Knusbacka stadin puutarhuri
lehdistökuvan ottaja Anna Hähäläinen

WESTERSIN PUUTARHAPÄIVÄ 7.6.2015 klo 10-18.


Jo toista kertaa järjestettävä puutarhapäivä kerää Kemiönsaarella sijaitsevaan Westersin puutarhaan sekä puutarhaharrastajia että ammattilaisia. Tänä vuonna teemana ovat hyötykasvit ja keittiöpuutarha. Tarkemmin keskitytään etenkin viiniköynnöksen, parsan ja tryffelisienen viljelyyn kotipuutarhoissa.

Westers on luonnonmukaisesti hoidettu yksityispuutarha, jossa kukat,
vihannekset sekä rohdos- ja maustekasvit kasvavat sulassa sovussa
keskenään, muodostaen Suomessa ainutlaatuisen ympäristön,
keskellä Kemiönsaaren upeaa saaristomaisemaa.

Puutarhan yhteydessä toimii kahvila-ravintola, jossa voi nauttia
virvokkeita ja lounasta. Samalla voi tehdä ostoksia Westersin sisustus-
ja puutarhapuodissa ja tutustua esilläolevaan taidenäyttelyyn (arSboretum 15)
Lisätietoja Westersin Puutarha –Westers Trädgård

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Westersin puutarha
Suomenkulmantie 1255
25700 Kemiö

KivaPihapäivä lauantaina 25.4.2015


Ohjelmassa mm. taimienvaihtoa, puutarha- ja pihasuunnittelijoiden tapaamisia, pihakiviesittelyjä. Vinkkejä pihaan ja puutarhaan!
KivaPiha_esite
Lisätietoja: http://www.kivapiha.com

Pala maata ja taivasta– kukkia ja taidetta 28-29.6.2014


Kukkia & taidetta neljällä hurmaavalla pihalla - jo kolmatta kertaa! Neljän taiteellisen puutarhailijan kotipihat avoinna la 28.6. klo 11-16 ja su 29.6. klo 11 – 18. Voit tutustua puutarhoihin ja taidenäyttelyihin niin maalaismaisemassa kuin pienillä kaupunkipihoillakin, ihastella kukkia ja rakennelmia, ostaa taidetta, taidekäsitöitä sekä myös erilaisia taimia. Puutarhoissamme vapaaehtoinen ihastelumaksu 2 euroa.

Lisätietoja blogeista
http://www.palamaatajataivasta.blogspot.fi
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

palataivasta

Kupittaan Siirtolapuutarhan Avoimien Pihojen Päivä


Kupittaan Siirtolapuutarha viettää Avoimien Pihojen Päivää Valtakunnallisena Puutarhapäivänä su 29.06.14 klo 11-16.00. Tapahtumaan osallistuvat palstat on merkitty vihreällä rusetilla . Avoin portti on myös kutsu pihaan. Kahvila Keskusmajalla. Sijaintimme on Kunnallissairaalantie 2 Turku.
TERVETULOA!

Kupittaan siirtolapuutarha

HANGON PUUTARHAVIIKKO


17.-23.5.2014

Puutarha-aiheisia tapahtumia on viikon aikana laidasta laitaan. Puutarhaviikon avaa hortonomi MMM Pentti Alanko.
Viikon aikana voit käydä esimerkiksi markkinoilla, luennoilla tai tutustua yksityisiin puutarhoihin. Puutarhaviikon ohjelma.

TAIMI- JA SIEMENPÄIVÄT KOROISILLA


17.-18.5.2014 klo. 11-17.
Järjestäjänä elävän kulttuurin Koroinen. Tiedustelut 044 099 0193 (Sanna)


WESTERSIN PUUTARHAPÄIVÄ


LA 7.6. 2014 klo 10 –18
Ekologinen puutarha, perinnekasvit ja eksoottiset uutuudet.

Westersin puutarha Kemiönsaarella järjestää kaikille avoimen puutarhatapahtuman lauantaina 7.6 klo 10-18.
Puutarha-alan asiantuntijoita neuvomassa sinua henkilökohtaisesti kaikissa kotipuutarha- ja kasviasioissa. Opastusta puutarhasuunnitteluun, kasvien tunnistusta. Taimimyyntiä ja taimivaihtoa. Yrttien, vihannesten, koriste- ja hyötykasvien taimia, mukaanlukien monia erikoisuuksia (mm. magnoliat, viiniköynnökset, metsäperennat ja puupionit)

Lisätietoja:
Westersin Puutarha –Westers Trädgård


MAALLA KAUPUNGISSA!


Herttoniemen kartanon Helsinki-päivä 12.6. klo 12-18.

Stadin puutarhuri toivottaa helsinkiläiset tervetulleiksi Herttoniemen kartanolle Helsinki-päivänä 12.6.2014! Koko päivän mittaisessa tapahtumassa on luvassa maanviljelyyn ja puutarhanhoitoon, ja niiden historiaan, liittyvää ohjelmaa ja toimintaa kaiken ikäisille. Viime vuoden tapaan paikalla on mm. hurmaava suomenmestarikyntäjä Uuras, sekä maatiaiskanoja. Tapahtuman avaa herttoniemeläinen Paavo Arhinmäki nostamalla stadin ensimmäiset perunat. Tiedossa on myös elävää musikkiia ja runsaasti puutarhan- ja luonnonhoitoon liittyviä tietosiskuja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätiedot: Jan Liesaho, 050-3210221, info a stadinpuutarhuri.fi, http://www.stadinpuutarhuri.fi

Jan Knusbacka stadin puutarhuri
kuvaaja Anna Hämäläinen

Ihanaa – portit avautuvat jälleen!


Kristiinankaupungin Avoimet portit -puutarha tapahtuma järjestetään 14.-15.6.2014. Suurenmoiseen suosioon ponkaissut ”Avoimet Portit – kulttuuritapahtuma pihoissa ja puutarhoissa” saa odotettua jatkoa. Tapahtuma hurmaa jälleen kävijänsä tutuksi tulleella ideallaan: Yksityiset pihanomistajat laskevat yleisön porteistaan sisään etu- ja takapihoilleen, puutarhoihinsa ja jotkut jopa kammareihinsa.
liput: 10 eur/ hlö/ vkonloppu.
Lisätietoja http://www.kristiinankaupunki.fi sekä: kulttuurisihteeri Riitta Raikio-Söderlund, Sivistys- ja vapaa-aikakeskus, (06) 221 6263, puh. 040-508 5230, riitta.raikio-soderlund(a)krs.fi

Kristiinankaupunki2014b


Ajankohtaisia:
__________________

Menneitä:


Kotipuutarha näytenumero
Trädgårdsnytt
Löydä avoimia maatiloja
apuapihaan
Avoimet puutarhat Facebookissa VERKKOVARAANI