Kirjaudu puutarhaprofiiliin

KIRJAUDU SISÄÄN

Rekisteröidy

Rekisteröidy

REKISTERÖIDY

Rekisteröidyttyäsi saat salasanasi sähköpostiisi.
Voit vaihtaa salasanasi kirjauduttuasi.

Unohditko salasanasi? Ohjeet

Syötä joko sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi jotta järjestelmä voi lähettää sinulle salasanasi.

tai

LÄHETÄ MUISTUTUS

Puutarhahaku

Maakunta

Kunta

Luokittelutieto

Lisäpalvelut

Palvelukielet

Listausmuoto

PUUTARHAHAKU

Tarkennettu haku Pelkistetty haku

Päivitä puutarhaprofiilisi


KIRJAUDU SISÄÄN

Unohditko salasanasi?Rekisteröidy
Ohjeet

Ohjeita rekisteröintiin ja profiilin päivitykseen

Seuraavat ohjeet voimassa 30.6.2014 alkaen:
Huomaa oheiset ladattavat kuvalliset askel askeleelta -käyttäjäohjeet!

Vaihe 1) Rekisteröidy avoimetpuutarhat.fi käyttäjäksi!


Aloita rekisteröitymällä sivun ylälaidassa olevasta "Rekisteröidy" painikkeesta. Rekisteröitymiseen tarvitsee syöttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Rekisteröidyttyäsi saat käyttäjätunnukset heti sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 2) Kirjaudu järjestelmäämme


Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa puutarhaprofiiliisi tarvitset sähköpostitse saamasi käyttäjätunnuksen. Kirjoita se verkkopalvelumme ylälaidassa olevaan "Kirjaudu puutarhaprofiilin" käyttäjätunnuskenttään. Paina Kirjaudu sisään nappulaa. Kirjauduttuasi voit ryhtyä rakentamaan tai päivittämään puutarhaprofiilisi verkkopalveluumme.

Ongelmia kuvien lataamisessa?


Jos on ongelmia kuvien lataamisessa voit huoletta lähettää kuvia meille ladattavaksi puutarhaprofiilisi. Kuvat lähetetään käsittelemättöminä .jpg muodossa osoitteella avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi.

Kokeile seuraavaa jos kuvien lataamisessa on ongelmia:

Pienennä kuvasi kuvankäsittelyohjelmalla enintään 2000 pikselin kokoon, sekä resoluutioon 72 dpi. Tallenna kuva .jpg -muotoon yksinkertaisella nimellä ilman erikoismerkkejä tietokoneesi kovalevylle. Lataa kuva oheisen ohjeen mukaan.

Päivitä selaimesi. Suosittelemme käytettävän Firefox -selainta, jonka voit ladata ilmaiseksi osoitteesta www.mozilla.org/fi/firefox/. Tai lähetä kuvasi meille osoitteeseen avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi jolloin lataamme kuvat puolestasi. Muistathan kertoa puutarhasi nimen sekä minkä kuvan toivot aloituskuvaksi.

Mitä tehdä jos haluaa poistaa puutarhaprofiilinsa?


Profiilin poistamiseksi tarvitsemme kirjallisen pyynnön profiilin poistamisesta, esim sähköpostilla avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi osoitteeseen. Poistettuamme puutarhaprofiilisi saat siitä meitä kuittausviestin sähköpostitse, joka myös takaa että poistamme samalla yhteystietosi järjestelmästämme.
Olet profiilin poistamisen jälkeen luonnollisesti tervetullut milloin vaan rekisteröitymään uudestaan ja luomaan puutarhastasi uuden puutarhaprofiilin verkkopalvelussamme.

HUOM! Kirjautuminen estetään n kymmeneksi päiväksi ennen Avoimet puutarhat teemapäivää


Profiilien päivitystoiminnot estetään teemapäivän alla sen takia, että pystymme paremmin seuraamaan profiileihin tehtäviä päivityksiä ja välttämään sekaannuksia ennen teemapäivää.

Muutoksia profiiliin eston aikana voi tehdä ainoastaan Puutarhaliiton kautta. Jos kaipaat muutoksia puutarhaprofiiliisi tee näin: Ilmoita haluamasi muutokset meille sähköpostilla: avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi.

Onko puutarhaprofiilisi hävinnyt portaalista?


Jos et ilmoittanut puutarhasi mukaan teemapäivään on syy puutarhaprofiilisi häviämiseen todennäköisesti tässä: Piilotamme sovitusti kaikki ne puutarhaprofiilit, jotka eivät ole mukana teemapäivässä pariksi viikoksi ennen teemapäivää. Tällä pyrimme välttämään sen, että vierailijat eivät vahingossa eksyisi teemapäivänä suljettuihin puutarhoihin. Piilotetut puutarhaprofiilit julkaistaan Puutarhaliiton toimesta portaalissa mahd pian heti puutarhapäivän jälkeen.

Kuvallinen päivitysohje
1019KB, päivitetty 13.4.2015

Toisen omistajan lisääminen
692KB, päivitetty 13.4.2015

UKK - usein kysytyt kysymykset
444KB, päivitetty 28.4.2015

Näin ilmoitat puutarhasi teemapäivään

Otathan yhteyttä jos on kysyttävää. Kuvia ja muokkaustoiveita voi tarvittaessa lähettää osoitteeseen avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi

Lisävinkkejä ja keskustelua:


Avoimet puutarhat facebookissa!

Hyvä tietää:


Puutarhaliitolla on oikeus valita mitä aineistoa verkkopalvelussa julkaistaan.

Verkkopalvelumme on kaksikielinen. Voimme tarvittaessa tehdä käännökset toiselle kotimaiselle kielelle uusiin profiileiihin.

Puutarhaprofiilissa tulee olla vähintään yksi yleiskuva puutarhastasi. Mikäli olemme liittänet profiiliisi alustavan kasvikuvan, tulee se korvata todellisella kuvalla rekisteröidystä puutarhakohteesta viimeistään parin viikon sisällä rekisteröitymisestä.

Järjestelmän valvojalla on oikeus poistaa portaalista: asiattomat ja puutteelliset puutarhaprofiilit, mainoskuvat, logot ja mainosbannerit, puutarhaprofiilit ilman yleiskuvaa puutarhakohteesta, sekä puutarhat jotka eivät ole halukkaita ottamaan vierailijoita vastaan.

Kotipuutarha näytenumero
Trädgårdsnytt
Löydä avoimia maatiloja
apuapihaan
Avoimet puutarhat Facebookissa VERKKOVARAANI