TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Biolanin tuotepaketit 2020

Biolan tarjoaa mukaan lähteville puutarhoille mahdollisuuden päästä testaamaan uutuustuotteitaan ja kertomaan kasvatuskokemuksiaan Avoimissa puutarhoissa. Esittelypaketit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhteensä jaetaan 40 tuotepakettia, yksi paketti/puutarha. Ilmoittautuminen 23.4. mennessä. Tuotepaketin mukana tulee selkeät käyttöohjeet ja -vinkit.

Biolan tuotepaketti: Biolan Sammalmulta ja Kasvatusallas

Biolan Kasvatusallas yhdessä uuden Puutarhan Sammalmullan kanssa helpottavat kasvien kasvatusta ja kastelua sekä tarjoavat siistin tavan viljellä kukkia tai syötäviä kasveja missä vaan. Yhdistelmä sopii hyvin käytettäväksi niin puutarhassa, kasvihuoneessa, lavaviljelyssä, terassilla kuin parvekkeellakin.

Biolan Kasvatusallas on tarkoitettu kukkien ja syötävien kasvien kasvatukseen. Kasvatusaltaan pohjalla on vesivarasto, josta vesi imeytyy kasvualustaan kasvien tarpeiden mukaan. Vesivarasto riittää esim. kesäkukille ja yrteille noin viikon ajaksi, ja kastelu onnistuu siististi kasteluputken kautta.

Puutarhan Sammalmulta on ekologisen kotipuutarhurin valinta. Se on valmistettu kokonaan raaka-aineista, jotka ovat joko kierrätettyjä tai nopeasti uusiutuvia. Multaan lisätty sammal ja biohiili lisäävät kasvualustan ilmavuutta. Lisäksi ne pystyvät sitomaan vettä itseensä ja luovuttamaan sitä hitaasti kasvien käyttöön mullan kuivuessa. Sammaleen ja biohiilen ansiosta kasteluväli on pidempi kuin perinteisillä kasvualustoilla.

Tuote paketin saavilta puutarhoilta odotetaan:

·       Tuotteen käyttöönottoa Biolanin ohjeiden mukaan jo toukokuussa. Näin kasvit ehtivät kasvaa ennen esittelyä.

·       Tuotteiden esittelyä vieraille. Lähetämme infojulisteen, joka laitetaan tuotteen yhteyteen.

·       Toivomme aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa. Biolaniin ja tuotteisiimme liittyvissä kuvissa Instagramissa toivomme merkitsemistä @biolansuomi sekä aihetunnisteita #biolan #avoimetpuutarhat

·       Biolan jakaa mielellään omissa sosiaalisen median kanavissaan kuvia tuotteen käyttökokemuksista puutarhassanne.