TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Fiskarsin tuotepaketit 2019

Fiskars tarjoaa mahdollisuuden valita kolmesta erilaisesta tuotepaketista yhden, jota on halukas kokeilemaan ja kertomaan käyttökokemuksistaan. Esittelypaketit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja yhteensä jaetaan 50 tuotepakettia, yksi paketti/puutarha. Ilmoittaudu 26.5. mennessä.

1. Automaattinen XL kastelukela

Fiskarsin kastelutuotteiden ytimessä on helppous: Waterwheel-kastelukelassa on kaikki tarvittava valmiiksi koottuna, helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Kastelukela XL käynnistää kastelutyöt muutamassa sekunnissa, sillä mitään asennuksia ei tämän täydellisen ja valmiin paketin kanssa tarvitse suorittaa. Vaaka-asentoon suunniteltu kela helpottaa puutarhassa liikkumista ilman pelkoa kelan kaatumisesta. 

Vapaa liikuteltavuus ja 360 astetta kääntyvä kela mahdollistaa erityisen laajan kastelualan.

Täältä pääset ilmoittautumaan Fiskarsin tuote-esittelijäksi ja valitsemaan minkä tarjolla olevista tuotteista haluat esitellä.

Ilmoittaudu Fiskarsin tuote-esittelijäksi täältä


2. Xact-istutustyökalut ja rikkaruohonpoistaja

Kylväminen ja istuttaminen ovat puutarhurin vaativimpia tehtäviä. Xact-sarjan istutustyökalut ovat tehty teräksestä ja ovat täydelliset apurit istuttamiseen, kaivamiseen ja maanmuokkaustöihin. SoftGrip™ -kahvan miellyttävä muotoilu mahdollistaa monipuoliset käden asennot käytön aikana. Pitkä varsi tuo lisää tasapainoa ja voimaa. Xact-istutustyökaluihin kuuluvat istutuslapio, pikkuharava, kivetystenpuhdistaja, rikkaruohorauta ja istutustalikko.

Lisäksi pakettiin kuuluu Xact rikkaruohonpoistaja juuririkkakasvien vaivattomaan poistoon. Rikkaruohonpoistajassa on ergonomisesti muotoiltu kahva.


3. PowerGear X oksasakset ja pensassakset

PowerGear X oksasaksien ja pensassaksien uniikki PowerGear™ mekanismi 3,5-kertaistaa leikkuuvoimasi standardimekanismiin verrattuna. Kevyt ja kestävä FiberComp-rakenne ja erikoiskovat terät, ruostumattomasta teräksestä yhdistettynä ylemmän terän PTFE pinnoitteiseen takaa äärimmäisen suorituskyvyn. Miellyttävät SoftGrip™ kahvat lisäävät käyttömukavuutta. PowerGear X oksasakset leikkaavat tuoreita oksia, joiden halkaisija max. Ø 20 mm.


Mitä odotamme tuotepaketin saavilta puutarhoilta?

Tuotteiden käyttöönottoa ja testausta kevään ja alkukesän aikana niiden esittelyä vieraille.

Lähetämme puutarhoille A4-kokoisen julisteen, joka laitetaan esille tuotteen yhteyteen.

Toivomme aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa. Fiskarsiin ja tuotteisiimme liittyvissä kuvissa Instagramissa toivomme merkitsemistä @FiskarsFinland sekä tunnisteita #Fiskars #avoimetpuutarhat.