TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Fiskars

Jokainen, joka on viettänyt aurinkoisen kevätpäivän kädet mullassa, kastellut ikkunalla kukkivaa ruukkua tai poiminut oman pihan omenia tietää, kuinka paljon mielihyvää puutarhassa puuhastelu tuottaa.

Fiskars Gardening avoimet-puutarhat-2019

Puutarha tarjoaa lukemattomia tapoja rentoutua, aina kukintojen ihailusta nurmikon leikkaamiseen ja luonnon tuoksuista nauttimiseen. Tutkimuksemme mukaan ajan viettäminen puutarhassa vaikuttaakin vahvasti onnellisuuteen.

Kuten puutarhaharrastaja hyvin tietää, vihreästä paratiisista nauttiminen on muutakin kuin rentoutumista. Jos rakastat puutarhanhoitoa ja pihatöitä ja haluat parhaat mahdolliset työkalut jokaiseen hommaan, löytyvät ne helposti Fiskarsin laajasta valikoimasta. 

Työkalumme helpottavat ja tehostavat työtäsi vuodesta toiseen, niin kitkemistä, haravoimista, lakaisemista, kastelua kuin karsimista. Tartu pensas- tai raivaussaksiin ja anna puskille uusi ilme tai aloita viikkosi kiskomalla rikkaruohoja. Kastelukelan avulla saat maaperän perinpohjaisesti kosteutettua ja hyvän mielen koko päiväksi.  


https://www.fiskars.fi/onnellisuus