PUUTARHAT

Valtakunnallinen puutarhahakemisto

Puutarhahaku

Oulunkylän siirtolapuutarha r.y.

Oulunkylän siirtolapuutarha r.y.

Oulunkylän siirtolapuutarha on perustettu vuonna 1940. Se sijaitsee Vantaanjoen varrella Helsingin Veräjälaaksossa. Alueella on 203 mökkiä. Siirtolapuutarha on merkitty yleiskaavassa kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurin kannalta merkittäväksi virkistysalueeksi.

Oulunkylän siirtolapuutarhat osallistuu Avoimet puutarhat -teemapäivään 1.7.2018. Viirein merkityt puutarhat ovat avoinna klo 12-16. Alueella järjestetään samaan aikaan vilttikirppis, jonne ovat alueen ulkopuoliset myyjät myös tervetulleita. Buffet-pöydässä on tarjolla ostettavaksi herkkuja. Tervetuloa!

Oulunkylän siirtolapuutarha on perustettu vuonna 1940. Se sijaitsee Vantaanjoen varrella Helsingin Veräjälaaksossa. Alueella on 203 mökkiä. Alueen koko on 15 hehtaaria. Siirtolapuutarha on merkitty kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurin kannalta merkittäväksi virkistysalueeksi yleiskaavassa.

Siirtolapuutarha on auki yleisölle kesäkaudella. Se on kaupungin puistoalue, jonka yleisille alueille vierailijat ovat tervetulleita. Siirtolapuutarhurit huolehtivat omien palstojensa lisäksi myös yleisistä alueista, niiden siisteydestä ja istutuksista sekä yhteiskäytössä olevista rakennuksista.

Siirtolapuutarhayhdistys pyörittää aktiivista yhdistystoimintaa. Yhteiseen käyttöön varattuja rakennuksia ovat muun muassa kerhotalo ja sauna. Siirtolapuutarhurit voivat vuokrata niitä myös yksityiskäyttöön. Yhdistyksellä on myös kaksi uimalaituria Vantaanjoen rannalla.
Alueella voi pelata lentopalloa ja kentällä erilaisia pelejä kuten kuulakikkaa ja petankkia.
Yhdistys järjestää paljon erilaisia tilaisuuksia. Useimmat niistä ovat auki myös yleisölle, kuten kirpputorit, myyjäiset ja juhannusjuhlat. Kerhotalon wc:t ovat auki yleisölle aina kahvilan ollessa auki.

Mökit ovat yksityisomistuksessa. Mökkipalstat ovat yksityisaluetta. Niitä ei voi vuokrata.

Yhteystiedot: Hallitus ja toimihenkilöt
Siirtolapuutarhuriksi Oulunkylään
Siirtolapuutarhuriksi tullaan ostamalla mökki. Ostajan on oltava kirjoilla Helsingissä.

Alla listaus tähän ryhmäpuutarhaan kuuluvista yksittäisistä puutarhoista. Ikoni kertoo, osallistuuko kyseinen puutarha teemapäivään.

Yhteystiedot
Omistajat
Oulunkylän siirtolapuutarha Helsinki
Katuosoite
Myllypellontie 5
Postinumero
00650
Postitoimipaikka
Helsinki
Maakunta
Uusimaa
Kunta
Helsinki
Puhelin
-
Puutarhamatkailukohde
Ei
Aukioloajat
Lisätiedot

Avoimet puutarhat päivänä sovitut puutarhat ovat avoinna klo 12 - 16!

 • Aukioloaikoina
 • 07:00 - 22:00

Lisäpalvelut
 • Esteetön pääsy
 • Koirat sallittu
 • Kahvitarjoilu
 • Taimimyynti
 • Itsepoiminta
 • Majoitus
Palvelukielet
 • Suomi
 • Ruotsi
 • Englanti