TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Ohjeita puutarhaprofiilin rekisteröintiin ja tietojen päivittämiseen

Luo_puutarhaprofiili.pdf
548 kt, päivitetty 20.6.2017

1) Rekisteröityminen

Aloita rekisteröitymällä sivun ylälaidassa olevasta "Rekisteröidy" painikkeesta. Rekisteröitymiseen tarvitsee syöttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Rekisteröidyttyäsi saat käyttäjätunnukset heti sähköpostiosoitteesi. 

2) Kirjautuminen

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa puutarhaprofiiliisi, tarvitset sähköpostitse saamasi käyttäjätunnuksen. Kirjoita se verkkopalvelumme ylälaidassa olevaan "Kirjaudu puutarhaprofiilin" käyttäjätunnuskenttään. Paina Kirjaudu sisään nappulaa. Kirjauduttuasi voit ryhtyä rakentamaan tai päivittämään puutarhaprofiilisi verkkopalveluumme. 

Sivut toimivat myös puutarhamatkailun sivuina, jolloin puutarhasi kohdalle voit ”täpätä” Avoinna sopimuksen mukaan” tai ”Avoinna aukioloaikoina”. Silloin vierailijat ovat tervetulleita myös muulloin kuin virallisena Avoimet puutarhat -päivänä. Samalla on myös hyvä tarkastaa palvelut, mahdollinen pääsymaksu ja aukioajat, jos ne ovat muuttuneet.

Puutarhaprofiilin voi päivittää itse tapahtuman kotisivuilla ja se julkaistaan viiveellä sen jälkeen, kun sivu on hyväksytty.
Valitettavasti emme pysty antamaan ympärivuoden päivittäistä tukea sivujen päivittämiseen, mutta tarvittaessa otamme yhteyttä ja autamme, kun saamme yhteydenoton osoitteeseen avoimetpuutarhat@puutarhaliitto.fi

Ongelmia tai kysymyksiä?

Olemme koonneet myös tarkempia ohjeita ja vastauksia yleisempiin ongelmakysymyksiin, jotka löydät alla olevan luettelon perusteella omilta sivuiltaan.