TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Vuoden 2019 Avoimet Puutarhat -teemapäivän yhteistyökumppanit

Tänäkin vuonna jatkamme hedelmällistä yhteistyötä Fiskarsin kanssa. Lisäksi mukana on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto kampanjallaan "Ota luontoaskel! Luontoyhteys, terveys ja vieraslajitalkoot".

Avoimet puutarhat -tapahtuman järjestää Puutarhaliitto ry yhteistyössä Svenska trädgårdsförbundet rf:n, Kotipuutarha-lehden sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin ja Maiju ja Yrjö Rikalan säätiöiden kanssa.

Yhteistyökumppaneina ovat: Fiskars, Biolan ja Allergia-, Iho- ja Astmaliitto.

FISKARS

Fiskars Gardening-Waterwheel XL-avoimet-puutarhat 2019

Fiskarsin Ruukissa vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars palvelee nykyään kuluttajia ympäri maailmaa. Puutarhatyökalumme helpottavat ja tehostavat työtäsi vuodesta toiseen, niin kitkemistä, haravoimista, lakaisemista, kastelua kuin karsimista. Mitä ikinä kasvisi kaipaavat, meiltä löydät sopivat välineet.

Puutarha tarjoaa lukemattomia tapoja rentoutua, aina kukintojen ihailusta nurmikon leikkaamiseen ja luonnon tuoksuista nauttimiseen. Tutkimuksemme mukaan ajan viettäminen puutarhassa vaikuttaakin vahvasti onnellisuuteen.

Lue lisää

BIOLAN

Puutarhafiilis pieni 4

Biolan on suomalainen perheyritys, jonka 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen.

Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Kehitämme tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Lue lisää

 

ALLERGIA-, IHO- JA ASTMALIITTO

mielenterveys

Ota luontoaskel! Liikkuminen luonnossa sekä piha- ja puutarhatyöt vahvistavat meidän kaikkien luontokontaktia ja immuunijärjestelmää.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto järjestää muun muassa Suomen luonnonsuojeluliiton (WWF) kanssa vieraslajitalkoita, joiden avulla kitketään haitallisia vieraslajeja, liikutaan luonnossa ja saadaan hyvää oloa!


Lue lisää