TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Vuoden 2018 puutarhapäivän yhteistyökumppanit

Tänäkin vuonna jatkamme hedelmällistä yhteistyötä Fiskarsin kanssa. Lisäksi mukana on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto kampanjallaan "Ota luontoaskel! Luontoyhteys, terveys ja vieraslajitalkoot".

Avoimet puutarhat -tapahtuman järjestää Puutarhaliitto ry yhteistyössä Svenska trädgårdsförbundet rf:n, Kotipuutarha-lehden sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin ja Maiju ja Yrjö Rikalan säätiöiden kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat: Fiskars ja Allergia-, Iho- ja Astmaliitto.

FISKARS

Fiskars gardening

Fiskarsin Ruukissa vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars palvelee nykyään kuluttajia ympäri maailmaa. Fiskarsin työkaluilla puutarhanhoidosta voidaan tehdä entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Tämän vuoden teemana on kastelu, jolla varmistetaan kasvien elinvoimaisuus myös kuumimman kesän aikana. 

Lue lisää

TUOTE-ESITTELIJÄKSI?

Namnlös

Kaikki tuotepaketit vuodelle 2018 on varattu.

Nyt on taas aika ilmoittautua esittelijöiksi vuoden 2018 Avoimet Puutarhat tapahtuman yhteydessä! 

Lue lisää


 

ALLERGIA-, IHO- JA ASTMALIITTO

mielenterveys

Ota luontoaskel! Liikkuminen luonnossa sekä piha- ja puutarhatyöt vahvistavat meidän kaikkien luontokontaktia ja immuunijärjestelmää.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto järjestää muun muassa Suomen luonnonsuojeluliiton (WWF) kanssa vieraslajitalkoita, joiden avulla kitketään haitallisia vieraslajeja, liikutaan luonnossa ja saadaan hyvää oloa!


Lue lisää