TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Vuoden 2017 puutarhapäivän yhteistyökumppanit

Tänäkin vuonna jatkamme hedelmällistä yhteistyötä Fiskarsin kanssa. Lisäksi mukaan ovat tulleet Kekkilä sekä Suomen mielenterveysseura, joka juhlistaa 120-vuotista taivaltaan Hyvän mielen puutarhoissa!

Avoimet puutarhat -tapahtuman järjestävät Puutarhaliitto ry yhteistyössä Svenska trädgårdsförbundet rf:n, Kotipuutarha-lehden sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin säätiön kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat: Fiskars, Kekkilä ja Suomen mielenterveysseura.

Kampanjan aikana mielenterveystyötä voi tukea lahjoittamalla Hyvän mielen pottiin sopivaksi katsomansa summan, jolla tuetaan mielenterveyden kriisityötä. Mielipotti löytyy linkistä: http://potti.mielenterveysseura.fi/oma-mielipotti/16-460

FISKARS

Fiskars gardening

Fiskarsin Ruukissa vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars palvelee nykyään kuluttajia ympäri maailmaa. Fiskarsin työkaluilla puutarhanhoidosta voidaan tehdä entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Tämän vuoden teemana on kastelu, jolla varmistetaan kasvien elinvoimaisuus myös kuumimman kesän aikana. 

Lue lisää

KEKKILÄ

Kekkila luonnonmukainen kylvö- ja taimimulta

Kekkilä on syntynyt rakkaudesta kukoistaviin puutarhoihin. Kekkilän tuotekehityksen lähtökohtana on intohimoinen suhtautuminen multaan ja kasvien hyvinvointiin. Tapahtuman aikana esitellään toimivia ratkaisuja kasvattamiseen ja puutarhanhoitoon, jotta puutarhat kukoistaisivat läpi kesän.

Lue lisää

MIELENTERVEYSSEURA

mielenterveys

Mielenterveystaitoja on hyödyllistä ja palkitsevaa kehittää elämän eri tilanteissa. Suomen mielenterveysseura tukee suomalaisten mielenterveystyötä lapsista vanhuksiin. Hyvän mielen puutarhat ovat osa tätä työtä.

Lue lisää