TAPAHTUMAINFOA

Avoimet Puutarhat -teemapäivän aineistoa ja infoa

Kekkilän katteiden esittelijäksi?

Kekkilä tarjoaa mukaan lähteville puutarhoille mahdollisuuden päästä testaamaan puutarhakatteita ja kertomaan käyttökokemuksiaan Avoimissa puutarhoissa. Esittelypaketteja on yhteensä 30 kappaletta, jotka Kekkilä toimittaa puutarhoille kesän aikana.

Vuonna 2022 tapahtuman yhteistyökumppanina on Kekkilä, jonka puutarhakatteilla voidaan parantaa muun muassa maaperää lisäämällä sen elinvoimaa. Puutarhojen katteet helpottavat myös kasvimaan ja istutusryhmien kastelua ja vähentävät tarvetta rikkakasvien kitkemiseen. Ilmastonmuutoksen seurauksena kotipuutarhurikin kokee yhä useammin sekä pitkiä kuivia jaksoja että rankkoja sateita puutarhassaan. Kate- tai kasvipintainen maa on yksi parhaista keinoista ehkäistä ilmastonmuutoksen aiheuttamien ääri-ilmiöiden haittoja puutarhoissa. 

Kekkilä tarjoaa 30 tapahtumaan osallistuvalle puutarhalle mahdollisuuden kokeilla uusia katteita: istutus- ja puutarhakatetta. Puutarha voi valita joko lavallisen (60 säkkiä) Kekkilä Istutuskatetta tai Kekkilä Puutarhakatetta ja lisäksi he saavat Kekkilä Kasvimaakatetta 150 L. 
Lisätietoja katteista ja niiden käytöstä löydät täältä!

Tuote-esittelijäksi ilmoittautuvalla puutarhalla pitää olla ajatus siitä, miten tuotetta hyödyntäisi, että tuote on käytössä tapahtuma-aikaan ja käytettävien tuotteiden pakkaus on näkyvissä yleisölle. Esittelijältä odotetaan, että hän tutustuu tuotteeseen hyvissä ajoin ennen teemapäivää ja esittelee tuotteet puutarhassaan vierailijoille Avoimet puutarhat -teemapäivänä 7.8.2022.

Lisäksi Kekkilä edellyttää saavansa valituilta kohteilta vähintään 2 kuvaa puutarhasta niin, että saatu tuote on näkyvillä ja että Kekkilällä on lupa julkaista nämä kuvat Kekkilän omissa some-kanavissa sekä Puutarha- ja piha FB -ryhmässä. Jos valitut puutarhat julkaisevat itse kuvia sosiaalisessa mediassa, toiveena on, että silloin käytetään tunnuksia  #avoimetpuutarhat2022 ja #kekkilagarden.

Esittelijäksi voi ilmoittautua vain, jos on ilmoittanut puutarhansa mukaan Avoimet Puutarhat -teemapäivään 7.8.2022. Ohjeet siihen miten puutarha ilmoitetaan mukaan löytyy täältä.

Kekkila_logo_slogan_FI_2021.png

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika tuote-esittelijäksi on 1.-15.6.2022. Ilmoittautumisaika on päättynyt. Kiitos ilmoittautumisestasi!

Esittelypuutarhaksi ilmoittautuneiden puutarhojen yhteystiedot lähetetään Kekkilälle ilmoittautumisajan päätyttyä ja he valitsevat puolestaan puutarhat, joille katepaketit lähetetään. Kekkilä vastaa tuotteiden lähettämisestä.


Huomioithan, että puutarhasi toimitusosoitteen täytyy olla voimassa oleva postiosoite, jotta paketti voidaan lähettää esittelijälle.