AJANKOHTAISTA

Uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat puutarhoilta

Osallistu Kekkilän Avoimet Puutarhat -kisaan!

Agneta Järvenpää (agneta.jarvenpaa a puutarhaliitto.fi), 4.6.2024

Osallistu Kekkilän Avoimet Puutarhat -kisaan!

Tapahtuman aikana voit osallistua Kekkilän Avoimet puutarhat -kisaan. Ota kuva joko omasta Avoimet puutarhat -pihastasi tai avoimesta puutarhasta, jossa vierailet. Julkaise kuva Instagramissa #avoimetpuutarhat- ja @kekkilagarden-merkinnöillä 1.6.-23.6.2024 välisenä aikana – ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona lava Kekkilän Puutarhamultaa. Kekkilä jakaa kilpailukuvia omalla Instagram-tilillään kilpailuaikana. Muistathan kysyä luvan, mikäli kuvaat vieraassa puutarhassa tai kuvassa on ihmisiä.
Lisää tietoa ja kilpailun sännöt: Kekkila.fi