AJANKOHTAISTA

Uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat puutarhoilta

Tietoa puutarhaportaalista ja teemapäivästä 7.8.2022

Jaana Ojanen (jaana.ojanen a puutarhaliitto.fi), 15.7.2022

Valtakunnallista teemapäivää vietetään aivan pian, sunnuntaina elokuun 7. päivä aukeaa lähes 850 puutarhaporttia vierailijoille! Sivustolla www.avoimetpuutarhat.fi voit tutustua kaikkiin tapahtumassa oleviin puutarhoihin.


Profiilien piilotus
Heinäkuun 22. päivä piilotamme kaikki ne puutarhaprofiilit, jotka eivät ole mukana vuoden 2022 teemapäivässä. Tällä pyrimme välttämään sen, että vierailijat eivät vahingossa eksyisi teemapäivänä suljettuihin puutarhoihin. Piilotetut profiilit julkaistaan taas teemapäivän jälkeen sivustolla.


Muistutus teemapäivään osallistuville puutarhoille
Jotta tapahtuma sujuisi hyvin ja olisi mieleenpainuva sekä puutarhan omistajalle että vierailijalle, otattehan ystävällisesti huomioon seuraavat asiat:

  • Tapahtumapäivään ilmoittautuneen puutarhan tulee olla avoinna 7.8.2022 vähintään kello 12–17 eikä vain ”sopimuksen mukaan”, sillä silloin vierailijan on saatava vierailla kohteessa ilmoittautumatta. Kyseisestä ajankohdasta poikkeavia aukioloaikoja emme voi hyväksyä tapahtumapäivänä. Vierailusta ei saa periä pääsymaksua teemapäivän aikana.
  • Profiilien päivitystoimet estetään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa (22.7.2022 alkaen), jotta voimme seurata profiilien päivityksiä. Päivityksiä voi taas tehdä normaalisti teemapäivän jälkeen. Sulkemisaikana kaikki mahdolliset päivitykset on toimitettava avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi -osoitteeseen tai soittamalla Jaana Ojaselle numeroon 050 518 5715, ma-pe klo. 9–15 välisenä aikana.

 
Profiilin poisto
Jos et enää halua puutarhasi olevan mukana sivustollamme, voimme poistaa sen sieltä. Poistamiseen tarvitsemme kirjallisen pyynnön esim. sähköpostilla osoitteeseen: avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi. Käytä aina tätä vaihtoehtoa, jos et halua vierailijoita puutarhaasi edes sopimuksesta. Voit rekisteröityä uudestaan milloin vain ja luoda uuden puutarhaprofiilin verkkopalvelussamme.

Lisätietoja
Lisätietoja sähköpostitse osoitteella: avoimetpuutarhat@puutarhaliitto.fi. Pyrimme vastaamaan sähköpostikyselyihin viimeistään muutaman päivän viiveellä.


Teemapäivään liittyvät isäntäväen tukimateriaalit ovat nykyään sähköisessä muodossa osoitteessa www.avoimetpuutarhat.fi kohdassa ”Tapahtumainfoa” |”Materiaalit”.


Tapahtumapäivänä su 7.8.2022 klo. 10–17 kyselyihin vastaavat:
Jaana Ojanen puh. 050 518 5715
Timo Taulavuori puh. 040 745 3005


Reaaliaikainen tiedotus pyritään hoitamaan facebook.com/avoimetpuutarhat kautta sekä www.avoimetpuutarhat.fi ja www.puutarhaliitto.fi sivuilla sekä #avoimetpuutarhat2022


Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Ljudmila ja Nikolai Borisoffin puutarhasäätiöt sekä Kotipuutarha-lehti, Martat ja Kekkilä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen Rendez vous aux Jardins -verkoston kanssa.