AJANKOHTAISTA

Uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat puutarhoilta

Vielä tämä viikko ilmoittautumisaikaa jäljellä Avoimet puutarhat –teemapäivään!

Jaana Ojanen (jaana.ojanen a puutarhaliitto.fi), 13.6.2022

Vielä tämä viikko ilmoittautumisaikaa jäljellä Avoimet puutarhat –teemapäivään!

Ilmoittautumisaikaa teemapäivään on kesäkuun 19. päivään saakka. Ilmoittautumisen teet päivittämällä puutarhaprofiilisi sivustolla tai lähettämällä meille päivityspyynnön ja tiedot ilmoittautumisesta joko sähköpostilla: avoimetpuutarhat a puutarhaliitto.fi tai soittamalla: 050 518 5715, ma-pe klo. 9–15.

Muista tarkastaa profiilisi tiedot

Käy läpi puutarhasi tiedot! Teemapäivään osallistuja, tarkasta, että puutarhasi on varmasti ilmoitettu mukaan teemapäivään, se on näkyvissä sivustolla ja muut tiedot ovat ajan tasalla. Muistathan myös päivittää puutarhaprofiilisi, vaikka et tänä vuonna osallistuisikaan teemapäivään.

Kekkilän tuote-esittely
Ilmoittautumisaikaa Kekkilän tuote-esittelijäksi teemapäivänä on kesäkuun 15. päivään saakka. Jos olet kiinnostunut toimimaan tuote-esittelijänä teemapäivänä, ilmoittaudu mukaan nopeasti! Tiedot esiteltävistä katemateriaaleista ja ilmoittautumislomake tuote-esittelijäksi löytyy täältä.

Jaana lomalla
Tapahtumakoordinaattori Jaana Ojanen on lomalla 20.6-3.7.2022 välisenä aikana. Jaanan loman aikana teitä auttaa toimitusjohtaja Timo Taulavuori. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 745 3005 tai sähköpostilla: timo.taulavuori@puutarhaliitto.fi

Tukimateriaalia puutarhoille
Tukimateriaali teemapäivää varten lähetetään puutarhoille heinäkuun alussa ja samalla päivitetty tukimateriaali löytyy myös sivustolta. Tarkastathan, että postitusosoitteesi on oikein profiilissasi, niin materiaalilähetys löytää perille sinulle.

Välitä tietoa teemapäivästä
Jotta mahdollisimman moni saisi tiedon teemapäivästä, on tärkeää, että yhdessä välitämme tietoa teemapäivästä. Puutarhaliitto lähettää usean lehdistötiedotteen teemapäivästä tiedotusvälineille, mutta tämän lisäksi on hyvin tärkeää, että puutarhat ovat myös yhteydessä paikallisiin tiedotusvälineisiin. Tätä varten olemme tehneet valmiin tiedotepohjan, jota voit käyttää tiedottamisessa. Löydät mallipohjan täältä

Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Ljudmila ja Nikolai Borisoffin puutarhasäätiöt sekä Kotipuutarha-lehti, Martat ja Kekkilä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen Rendez vous aux Jardins -verkoston kanssa. 

Lisätietoja:

www.avoimetpuutarhat.fi ja www.oppnatradgardar.fi #avoimetpuutarhat2022

Tapahtumavastaava Timo Taulavuori Puutarhaliitto ry, timo.taulavuori a puutarhaliitto.fi p. 040 745 3005
Tapahtumakoordinaattori Jaana Ojanen, Puutarhaliitto ry, jaana.ojanen a puutarhaliitto.fi p. 050 518 5715